TOPIC: Garage Band 10.3

Garage Band 10.3 1 year 2 months ago #18484

Hi all,

Apple have released Garage Band 10.3 and it appears that support for v2 Audio Units has been removed or blocked. If you are using 3rd Party AudioUnits with GB then I would strongly advise to hold-off from updating until the situation is clear.

Cheers,
Mike

Apple Communities thread here:
discussions.apple.com/thread/8435446?page=1
The following user(s) said Thank You: fatherjacques, Wellreel
  • mike
  • mike's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 1835
Last edit: 1 year 2 months ago by mike.
SIGN-IN TO REPLY

Garage Band 10.3 1 year 2 months ago #18495

I don't know about others, but my Garage Band updated all on it's own, so now this isn't working at all for me. When will this be fixed?
SIGN-IN TO REPLY

Garage Band 10.3 1 year 2 months ago #18496

Hskr8 wrote:

I don't know about others, but my Garage Band updated all on it's own, so now this isn't working at all for me. When will this be fixed?

If you have a time-machine backup taken in the last 10 months or so, you should be able to restore GB10.2 into your applications folder.
The following user(s) said Thank You: Hskr8
  • mike
  • mike's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 1835
SIGN-IN TO REPLY

Garage Band 10.3 1 year 2 months ago #18499

Hskr8 wrote:

I don't know about others, but my Garage Band updated all on it's own, so now this isn't working at all for me. When will this be fixed?

To prevent that in the future, turn off auto-update. (System Preferences --> App Store --> uncheck "Install App Updates")
The following user(s) said Thank You: Hskr8
SIGN-IN TO REPLY

Garage Band 10.3 1 year 2 months ago #18501

Looks like a further patch has just appeared on the App Store - "Resolves an issue where third-party Audio Units and the PlatinumVerb plug-in could not be accessed".

Just tested it and can confirm S Gear works for me with version 10.3.1
The following user(s) said Thank You: mike, elambo, Hskr8
Last edit: 1 year 2 months ago by DaveP 01. Reason: After installing 10.3.1
SIGN-IN TO REPLY

Garage Band 10.3 1 year 2 months ago #18504

DaveP 01 wrote:

Just tested it and can confirm S Gear works for me with version 10.3.1

Confirmed here too. This is good news!
The following user(s) said Thank You: Hskr8
  • mike
  • mike's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 1835
SIGN-IN TO REPLY
Time to create page: 0.143 seconds
Powered by Kunena Forum